Doorgaan naar hoofdinhoud

Meten van de behandelresultaten

Wij vinden het belangrijk om de resultaten van uw behandeling te meten. Zo krijgen we meer inzicht in de kwaliteit van zorg, en kunnen we die zorg verbeteren. Franciscus Gasthuis & Vlietland meet de behandelresultaten aan de hand van de PROMs vragenlijst (Patient Reported Outcome Measures).

Het meten doen we aan de hand van een online vragenlijst. We vragen naar hoe u zich voelt en hoe het met u gaat. De vragen gaan bijvoorbeeld over pijn, vermoeidheid en emotionele toestand. Uw arts of de verpleegkundige kan de antwoorden met u bespreken zodat jullie samen kunnen beslissen over de best passende behandeling en zorg.

Uw arts vraagt of u de vragenlijsten wilt invullen. Mocht u dit niet willen, dan kunt u dat ook aangeven. Als u aan heeft gegeven mee te willen doen, ontvangt u via e-mail een uitnodiging om u hiervoor aan te melden.

In de folder 'Vragenlijst over uw behandeling' leest u meer over de verschillende manieren waarop u de vragenlijst kunt invullen.

Veelgestelde vragen over de online vragenlijst

Ik ontvang een e-mail om vragenlijsten in te vullen, maar dit is niet gewenst.

U bent eerder, in overleg met uw arts, aangemeld voor het desbetreffende onderzoek. Als u niet meer wilt deelnemen aan het onderzoek, geef dit dan door aan de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Ik ontvang een e-mail met inloggegevens, maar mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord werkt niet.

Kijk eerst altijd goed of de gebruikersnaam geen spaties bevat en houdt bij het invullen van het wachtwoord rekening met hoofdletters en cijfers. Indien u alsnog niet kunt inloggen, neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Controleer eerst altijd of u de laatste versie van uw browser heeft geïnstalleerd. Ook wordt het aangeraden om Google Chrome te gebruiken. Let op: gebruik altijd de laatst ontvangen e-mail om de juiste link te kunnen openen.

Ik krijg een verbindingsfout.

Goed werkend internet is van belang bij het invullen van de vragenlijst. Controleer altijd of uw WiFi of 3/4G netwerk een sterk signaal weergeeft. Vaak helpt het om het toestel aan en uit te zetten.

Ik krijg geen sms-code om mijn account te verifiëren.

Indien u heeft geprobeerd om voor de eerste keer in te loggen met uw tijdelijke wachtwoord, wordt een sms-code naar het door u opgegeven telefoonnummer verstuurd. Mocht u alsnog geen sms-code ontvangen, neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Bij het openen of verzenden van een vragenlijst, krijg ik een foutmelding/storing.

Probeert u eerst de browser of App volledig af te sluiten, om vervolgens de vragenlijst opnieuw te openen. Mocht u hierna nog steeds een foutmelding krijgen, neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Ik heb een sms-code ontvangen, maar wil deze per e-mail krijgen.

Vanwege veiligheid is het helaas niet mogelijk om een sms-code per e-mail te ontvangen.

Ik heb een vragenlijst ontvangen, maar geen gebruikersnaam of wachtwoord ontvangen.

In een aantal gevallen komt het voor datde verzonden e-mail in uw spam-box terecht
komt. Controleer alle mogelijke mappen in uw e-mail inbox. Mocht u de e-mail alsnog
niet kunnen vinden, neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Ik kan de vragenlijst niet versturen.

Controleer of u alle vragen heeft ingevuld. Nadat alle vragen zijn behandeld, wordt rechtsboven een papieren vliegtuigje als knop zichtbaar.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid