Doorgaan naar hoofdinhoud

Vernieuwing centrale hal Gasthuis

hero_foto_franciscus_vernieuwt_2.png

Start bouw: januari 2023
Verwachte oplevering: mei/juni 2023

Als voorbereiding op de nieuwbouw worden de hoofdentree en de centrale hal van Franciscus Gasthuis vernieuwd, zodat de uitstraling en routing beter op elkaar aansluiten. Met de vernieuwing willen wij een eigentijdse en gastvrije ontvangst realiseren voor de patiënten en bezoekers van ons ziekenhuis.

In het ontwerp is aandacht besteed aan het gebruik van duurzame materialen (onder andere een naadloze vloerafwerking op basis van lijnolie en gerecyclede delen, balies van stevig oppervlaktemateriaal die zeer krasbestendig, slijtvast en hygiënisch zijn) en lichte, warme kleuren in combinatie met houten wanden en accentverlichting in LED. Dit om een vriendelijke, gastvrije en warme sfeer te creëren.

3.png

Impressie 1 - Er komt meer licht en ruimte in de hoofdentree door de trap en de liftingang
te verplaatsen.

Impressie 2 - Bij binnenkomst worden de nieuwe hoofdreceptie, winkels en inschrijfbalie duidelijk zichtbaar.

4.png

Impressie 3 - Er is aandacht voor een wachtruimte bij de hoofdentree met zicht op de
standplaats van de taxi’s.

Impressie 4 - Er komt een nieuwe winkel van Albron en de inrichting van het bezoekers- en personeelsrestaurant wordt door Albron gemoderniseerd.

De financiering van dit project is mogelijk gemaakt door de RK Stichting Bijzondere Gezondheidszorg (SBG). Een stichting die haar oorsprong vindt in de goede werken van de Zusters Augustinessen in ons ziekenhuis. Daar is Franciscus SBG zeer dankbaar voor!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid