Doorgaan naar hoofdinhoud

De beste zorg voor onze patiƫnten

Ook in de toekomst wil Franciscus Gasthuis & Vlietland de beste zorg op de juiste plek bieden aan patiënten en inwoners. Dit doen wij door samen met zorgpartners in de regio innovatieve zorgconcepten te ontwikkelen én onze locaties te blijven vernieuwen. Begin 2021 realiseerden we de moderne hybride operatiekamer en zijn we gestart met de realisatie van een nieuwe afdeling Dagbehandeling en Interne Geneeskunde in Franciscus Gasthuis. Ook realiseren wij een nieuw poliklinisch en diagnostisch centrum voor Franciscus Maassluis en een Scopiecentrum in Franciscus Vlietland in Schiedam. Samen bouwen wij aan zorg van de toekomst!

Hybride OK Franciscus Gasthuis_Rotterdam

Waarom kiest u voor Franciscus?

  • Wij bieden u de beste zorg op de juiste plek.
  • Wij investeren in de zorg van de toekomst door vernieuwing.
  • Wij hebben aandacht voor u, uw gezin en uw naasten.
  • Wij beslissen samen met u over uw behandeling.
  • Wij werken samen met partners aan innovatieve zorgconcepten

Steun onze projecten

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Dit doen wij ook voor onze nieuwbouwprojecten en wij kunnen uw steun daarbij gebruiken. Bekijk de projecten.

Duurzame energiekring

De nieuwbouwprojecten in Franciscus Gasthuis & Vlietland worden duurzaam en energiezuinig ontworpen. Alle gebouwen van Franciscus Gasthuis worden de komende jaren aangesloten op een duurzame energiekring. Deze kring levert voldoende energie voor alle activiteiten in het ziekenhuis en heeft als belangrijk voordeel dat wij onze zorg kunnen leveren met een zo min mogelijke belasting voor het milieu.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid