Er zijn verschillende manieren om uw betrokkenheid te tonen. U kunt een eenmalige donatie doen, vast doneren of een (bedrijfs)actie opstarten. Samen maken wij écht het verschil voor onze patiënten en hun naasten.

Eenmalig doneren

Ieder bedrag telt! Wij zoeken een mooi doeleinde voor uw bedrag. Denk aan een specifiek project of een cadeautje voor patiënten op bijzondere dagen. 

Doneer nu

 

Structureel doneren

Doneer structureel een bedrag naar keuze en word Vriend van de Franciscus Foundation! Hiermee kunnen wij écht het verschil maken. 

Ja dat wil ik 

Een huiselijke inrichting in het Oncologiecentrum

Hoofdhuidkoeling_mnr. Verschoor_Oncologiecentrum

Een behandeling of afspraak in het Franciscus Oncologiecentrum is voor veel mensen heel spannend. Zorgmanager Ellen Lagendijk: ‘Wanneer patiënten worden behandeld tegen kanker, kan het voorkomen dat zij hier heel vaak moeten zijn. Sommigen noemen het Oncologiecentrum zelfs hun ‘tweede thuis’. Dan wil je wel dat de omgeving ook zo aanvoelt. Regelmatig horen wij van patiënten dat zij niet het gevoel hebben in het ziekenhuis te verblijven. Een groot compliment. En dat allemaal dankzij onze donateurs! 

Kom in actie

Wilt u zelf geld inzamelen voor de Foundation? Dat kan! Doe bijvoorbeeld mee aan een hardloopevenement en maak bijvoorbeeld een geefactie aan. U kunt uw vrienden en familie vragen u te sponsoren. Wilt u iets organiseren of even overleggen? Neem dan contact op met team Fondsenwerving. Wij denken met u mee en kunnen helpen meer aandacht te vragen voor uw actie. 

Stuur direct een mail 

Schenken na overlijden

Het is mogelijk de Franciscus Foundation op te nemen in uw testament. Dit heet een nalatenschap. De Franciscus Foundation is een erkend goed doel met een ANBI status. Uw nalatenschap komt hierdoor volledig ten goede aan patiënten van Franciscus Gasthuis & Vlietland. 

Lees meer over de mogelijkheden

Nieuwsbrief Foundation