Doorgaan naar hoofdinhoud

Medisch Service Platform

De medewerkers van het Medisch Service Platform staan u graag te woord. Samen met u zoeken zij naar een antwoord op uw vraag, kunnen u helpen aan voorlichtingsmateriaal of verwijzen u gericht door. 

U kunt ook bij het Medisch Service Platform terecht als u meer informatie wilt over uw en onze rechten en plichten, wanneer u een kopie wilt opvragen van uw medisch dossier of in contact wil komen met een klachtenfunctionaris.  

Veel van deze zaken kunt u online regelen en aanvragen. Gebruik hiervoor het contactformulier. U kunt ook bellen naar het Medisch Service Platform. 

Afsprakenbureau

Via het Afsprakenbureau van het Medisch Service Platform worden de meeste afspraken gepland voor Franciscus Vlietland en Franciscus Maassluis.

Inschrijfbureau

Bent u voor het eerst in ons ziekenhuis, wijzigen er gegevens of moet u gegevens ophalen, dan kunt u terecht bij het Inschrijfbureau. Het Inschrijfbureau bevindt zich in de Centrale Hal van Franciscus Gasthuis en Franciscus Vlietland.

Bij het Inschrijfbureau kunt u onder andere uw adres- en huisartsgegevens wijzigen, informatie opvragen betreffende uw afspraak en uzelf legitimeren als u voor het eerst in Franciscus wordt behandeld. Daarnaast kunt u bij het Inschrijfbureau een aanvraag doen tot een kopie van uw medisch dossier, het dossier ophalen wanneer u een afhaalbericht ontvangt, het registreren van een wettelijke vertegenwoordiger en andere zaken omtrent gegevensdeling. Neem altijd uw geldige legitimatiebewijs mee als u bij het Inschrijfbureau iets wenst te wijzigen of opvragen.

Patiënten Service Bureau

Via het Patiënten Service Bureau wordt het medische dossier aangevraagd en uitgegeven. Ook zorgen zij ervoor dat uw brieven of contactformulieren op de juiste plek terecht komen.

Contactgegevens

Medisch Service Platform
Telefoonnummer: 010 - 461 6116
Via het contactformulier
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur

Bent u in het ziekenhuis en wilt u direct iemand spreken, dan kunt u terecht bij het Inschrijfbureau in de Centrale Hal.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid