Doorgaan naar hoofdinhoud

Medisch Service Platform

De medewerkers van het Medisch Service Platform staan u graag te woord. Samen met u zoeken zij naar een antwoord op uw vraag, kunnen u helpen aan voorlichtingsmateriaal of verwijzen u gericht door. 

U kunt ook bij het Medisch Service Platform terecht als u meer informatie wilt over uw en onze rechten en plichten, wanneer u een kopie wilt opvragen van uw medisch dossier of in contact wil komen met een klachtenfunctionaris.  

Veel van deze zaken kunt u online regelen en aanvragen. Gebruik hiervoor het contactformulier. U kunt ook bellen naar het Medisch Service Platform. 

Afsprakenbureau

Via het Afsprakenbureau van het Medisch Service Platform worden de meeste afspraken gepland voor Franciscus Vlietland en Franciscus Maassluis.

Inschrijfbureau

Bent u voor het eerst in ons ziekenhuis, wijzigen er gegevens of moet u gegevens ophalen, dan kunt u terecht bij het Inschrijfbureau. Het Inschrijfbureau bevindt zich in de Centrale Hal van Franciscus Gasthuis en Franciscus Vlietland.

Bij het Inschrijfbureau kunt u onder andere uw adres- en huisartsgegevens wijzigen, informatie opvragen betreffende uw afspraak en uzelf legitimeren als u voor het eerst in Franciscus wordt behandeld. Daarnaast kunt u bij het Inschrijfbureau een aanvraag doen tot een kopie van uw medisch dossier, het dossier ophalen wanneer u een afhaalbericht ontvangt, het registreren van een wettelijke vertegenwoordiger en andere zaken omtrent gegevensdeling. Neem altijd uw geldige legitimatiebewijs mee als u bij het Inschrijfbureau iets wenst te wijzigen of opvragen.

Contactgegevens

Medisch Service Platform
Telefoonnummer: 010 - 893 0000
Via het contactformulier
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur

Bent u in het ziekenhuis en wilt u direct iemand spreken, dan kunt u terecht bij het Inschrijfbureau in de Centrale Hal.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid