Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Willemsplein 

Franciscus Willemsplein biedt inwoners van Rotterdam Centrum goede medisch specialistische zorg. U kunt in Franciscus Willemsplein terecht voor de volgende medisch specialistische spreekuren:

  • Cardiologie
  • Keel-, Neus- & Oorheelkunde (KNO)
  • Longgeneeskunde
  • Urologie
  • Slaapcentrum
  • Duizeligheidscentrum (in samenwerking met het Maasstad Ziekenhuis)

Behandeling

Moet u worden opgenomen in het ziekenhuis, bijvoorbeeld voor een operatie of dagbehandeling? Dan wordt u opgenomen in Franciscus Gasthuis in Rotterdam of Franciscus Vlietland in Schiedam. U hoort via uw arts op welke locatie u wordt opgenomen. U krijgt ook een voorbereidende afspraak op de Pre-operatieve screening, in de locatie waar u wordt opgenomen.

Na opname

Na uw opname moet u wellicht nog terugkomen voor een controleafspraak op het spreekuur. Ook deze afspraak vindt plaats in Franciscus Willemsplein.

Afspraak maken

U kunt bellen om een afspraak te maken:

Cardiologie: 010 - 404 3325
Duizeligheidscentrum: 010 - 404 3407 
Keel-, Neus- & Oorheelkunde (KNO): 010 - 404 3407
Longgeneeskunde: 010 - 404 3410
Slaapcentrum: 010 - 404 3410
Urologie: 010 - 404 3360

Voor sommige onderzoeken en bepaalde vormen van zorg wordt u verwezen naar Franciscus Gasthuis in Rotterdam of Franciscus Vlietland in Schiedam. Is dit voor u het geval? Dan overlegt de doktersassistente hierover met u.

Bij verhindering

Kunt u niet op de afgesproken tijd op het spreekuur komen? Dan verzoeken wij u om de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren of verzetten.

Parkeren

U kunt in de omgeving van Franciscus Willemsplein betaald parkeren op straat of in de stadsgarage Erasmusbrug (loopafstand tot polikliniek: 200 meter).

Geen spoedeisende hulp

Voor spoedeisende hulp kunt u hier niet terecht. Wij verwijzen u daarvoor naar uw huisarts of Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

Adresgegevens
Franciscus Willemsplein
Willemsplein 495
3016 DR Rotterdam
Telefoonnummer afspraak maken: per specialisme

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid