Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Haven

Heeft u in verband met het coronavirus vragen over uw afspraak of het maken van een afspraak? Of wilt u meer informatie over de maatregelen én wat u zelf kunt doen bij een bezoek aan het ziekenhuis? Raadpleeg de informatiepagina en veelgestelde vragen

In Franciscus Haven kunt u terecht bij de volgende 4 specialismen:

Behandeling

Moet u worden opgenomen in het ziekenhuis, bijvoorbeeld voor een operatie of dagbehandeling? Dan wordt u opgenomen in Franciscus Gasthuis in Rotterdam of Franciscus Vlietland in Schiedam. U hoort via het spreekuur op welke locatie u wordt opgenomen. U krijgt ook een voorbereidende afspraak op het Opnameplein, in de locatie waar u wordt opgenomen.

Na opname

Na uw opname moet u wellicht nog terugkomen voor een controleafspraak op het spreekuur. Ook deze afspraak vindt plaats in Franciscus Haven.

Heeft u een vraag?

Wellicht vindt u het antwoord bij de veel gestelde vragen en antwoorden

Afspraak maken

U kunt bellen om een afspraak te maken:

  • Cardiologie: 010 – 404 3325
  • Keel-, Neus- & Oorheelkunde (KNO): 010 – 404 3407
  • Longgeneeskunde: 010 – 404 3410
  • Urologie: 010 – 404 3360

Voor sommige onderzoeken en bepaalde vormen van zorg wordt u verwezen naar Franciscus Gasthuis in Rotterdam of Franciscus Vlietland in Schiedam. Is dit voor u het geval? Dan overlegt de doktersassistente hierover met u.

Bij verhindering

Kunt u niet op de afgesproken tijd op het spreekuur komen? Dan verzoeken wij u om de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren of verzetten.

Parkeren

U kunt in de omgeving van Franciscus Haven betaald parkeren aan het Haringvliet, Oosterkade (loopafstand tot de polikliniek 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot de polikliniek: 200 meter).

Geen spoedeisende hulp

Voor spoedeisende hulp kunt u hier niet terecht. Wij verwijzen u daarvoor naar uw huisarts of Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

Adresgegevens
Franciscus Haven
Haringvliet 2
3011 TD Rotterdam
Telefoonnummer afspraak maken: per specialisme

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid