Doorgaan naar hoofdinhoud

Compliment, suggestie of klacht

Alle medewerkers van Franciscus Gasthuis & Vlietland proberen de zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze patiënten en bezoekers. Wij stellen het op prijs wanneer u als patiënt of bezoeker uw ervaringen met onze zorg en dienstverlening wilt delen.

Complimenten en suggesties

Bent u tevreden over onze dienstverlening en wilt u een compliment achterlaten voor een van onze medewerkers of afdelingen? Dat waarderen wij zeer. Laat via dit formulier uw compliment achter, dan zorgen wij ervoor dat het compliment bij de juiste persoon/afdeling terecht komt. U kunt uw compliment ook plaatsen op onze Facebookpagina. Heeft u een praktische suggestie die u met ons wilt delen? Dan kunt u gebruik maken van dit formulier.

ZorgkaartNederland

Op ZorgkaartNederland kunt u zorginstellingen zoeken en waarderen;
Deel uw ervaring met Franciscus Gasthuis & Vlietland op ZorgkaartNederland.

Klacht

Helaas komt het ook wel eens voor dat u als patiënt of bezoeker niet tevreden bent over onze zorg- en dienstverlening. Wij vinden het belangrijk, dat u deze ervaring aan ons vertelt. Wij leren niet alleen van klachten, maar ook van uw overige ervaringen. Dankzij uw opmerking kan de zorg- en dienstverlening van Franciscus Gasthuis & Vlietland worden verbeterd.

Onze klachtenregeling biedt u de volgende mogelijkheden:

  • U bespreekt uw klacht rechtstreeks met de betrokkene(n);
  • u bespreekt uw klacht met de klachtenfunctionaris;
  • u vraagt een oordeel aan de Raad van Bestuur.

Bekijk hier de volledige klachtenregeling van Franciscus Gasthuis & Vlietland. 

Vindt u het prettiger om met een andere persoon dan de betrokkene over uw klacht te spreken? Dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Vul hiervoor dit formulier in. De klachtenfunctionaris neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Op werkdagen kunt u ook bellen met de klachtenfunctionaris via telefoonnummer 010 - 893 4125.  

In deze folder leest u de uitgebreide informatie over onze klachtenprocedure en hoe u contact op kunt nemen met de klachtenfunctionaris of de Raad van Bestuur.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid