Doorgaan naar hoofdinhoud

Persoonlijke begeleiding

De diagnose borstkanker heeft impact op uw leven en kan onzekerheden met zich meebrengen. Het kan zorgen voor lichamelijke gevolgen (zoals lymfoedeem en vermoeidheid), mentale gevolgen (zoals onzekerheid en angst) en sociale gevolgen (zoals werkhervatting en verzekering). Iedereen gaat anders om met deze gevolgen. De onzekerheden die u ervaart, kunt u bespreken met uw aanspreekpunt bij de Franciscus Borstkliniek.

Bij de Borstkliniek kan de patiënt niet alleen vertrouwen op een optimale kwaliteit van de behandeling van borstkanker, maar ook op aandacht en zorg voor de vergaande gevolgen van borstkanker en de behandeling ervan.

Bij veel patiënten spelen ‘angst’ en ‘vermoeidheid’ een grote rol in de nasleep van de diagnose borstkanker en de behandelingen. Heeft u last hiervan, bespreek dit met de mammacareverpleegkundige. Ga niet in uw eentje een oplossing zoeken! Er zijn namelijk allerlei mogelijkheden om u hierbij te helpen. Uw behandelaar kan u naar aanleiding van een persoonlijk gesprek goed adviseren over mogelijke vervolgstappen, zodat u zich weer beter gaat voelen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid