Doorgaan naar hoofdinhoud

Nazorg

Franciscus Borstkliniek heeft een speciaal nazorgprogramma ontwikkeld voor borstkankerpatiënten. Wij vinden het erg vanzelfsprekend dat borstkankerpatiënten die in de Borstkliniek behandeld worden, kunnen vertrouwen op een optimale kwaliteit van de behandeling van borstkanker. Naast deze optimale zorg voor de behandeling, heeft het team van de Franciscus Borstkliniek aandacht en zorg voor de verregaande gevolgen van borstkanker en de behandeling ervan.

Mammacareverpleegkundigen

Op de Borstkliniek werken mammacareverpleegkundigen. Zij zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met borstkanker en mensen in hun omgeving. U kunt bij hen terecht met medische vragen, maar ook als u ergens anders mee zit. Bijvoorbeeld het contact met uw partner en kinderen, hoe u omgaat met zorgen en gevoelens of hoe u praktisch zaken kunt regelen.

Het nazorgprogramma voor borstkankerpatiënten is ontwikkeld voor het verwerken van de emoties die horen bij een ingrijpend bericht als borstkanker. Het nazorgprogramma van de borstkliniek bestaat uit volgende onderdelen:

U kunt zich kosteloos inschrijven en naar eigen behoefte opgeven voor één of meerdere onderdelen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid