Doorgaan naar hoofdinhoud

Afspraak maken

U heeft een afwijking in uw borst of u voelt een knobbeltje in uw borst en u wilt snel duidelijkheid. Uw huisarts kan u snel en direct doorverwijzen naar de Borstkliniek.

Nadat de afspraak is gemaakt, ontvangt u thuis een brief met de afspraakbevestiging. Uw verwijzend arts krijgt ook een bevestiging van de gemaakte afspraak. In de afspraakbevestiging leest u welke onderzoeken u krijgt en hoe u de Franciscus Borstkliniek kunt bereiken.

Locatie 
De Franciscus Borstkliniek is tijdelijk verhuisd van de eerste verdieping naar de begane grond bij de Huisartsenpost in Franciscus Vlietland. Bekijk hier meer informatie over de tijdelijke verhuizing en verbouwing van de nieuwe Franciscus Borstkliniek. 

Afspraak maken of wijzigen
Als u een afspraak wilt maken of wijzigen, dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010 - 893 6010 (van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur).

Bent u al bekend bij de Borstkliniek en heeft u vragen?
Dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnumer 010 - 893 6010 (van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur).

E-mail
U kunt ook een e-mail sturen naar borstkliniek@franciscus.nl.
Uw e-mail wordt binnen 2 werkdagen beantwoord. Kunt u niet langer wachten, neem dan telefonisch contact op.

Verhindering

Bent u verhinderd, laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt het onderzoek in rekening te brengen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid