Doorgaan naar hoofdinhoud

Praktische informatie

Tijdens uw zwangerschap kunt u op één van de 4 locaties van Franciscus & Vlietland (Schiedam, Maassluis, Rotterdam en Berkel) terecht voor begeleiding. Voor uw bevalling kunt u terecht in Franciscus Gasthuis in Rotterdam en in Franciscus Vlietland in Schiedam. In beide ziekenhuizen staat een team van deskundigen klaar.

Onze klinisch verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen en verpleegkundigen bieden de beste zorg. Als zich tijdens de bevalling in ons ziekenhuis met een eigen verloskundige complicaties voordoen of pijnstilling nodig is, dan zijn onze deskundigen direct beschikbaar.

Verblijf als gezonde moeder

Soms komt het voor dat de kinderarts besluit om uw kindje na uw (poliklinische) bevalling in ons ziekenhuis langer te observeren. Tijdens de opname kunt u als gezonde moeder in ons ziekenhuis verblijven. Zo heeft u de mogelijkheid om dicht bij uw kind te zijn. Aan uw verblijf in ons ziekenhuis zijn wel kosten verbonden. Deze verblijfskosten, als gezonde moeder, brengen wij in rekening bij uw zorgverzekeraar. U betaalt hiervoor het volledige verplichte eigen risico.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid