Doorgaan naar hoofdinhoud

Voorlichtingsbijeenkomst over Borstvoeding

Vanwege de uitbraak van het coronavirus gaan de voorlichtingsbijeenkomsten die tot en met 1 juni 2020 in onze agenda staan, helaas niet door.

Ook binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland zetten wij ons in om de continuïteit van zorg en de beschikbaarheid van personeel tijdens een verdere uitbraak van het coronavirus zoveel mogelijk te waarborgen. Daarom volgen wij de maatregelen van het kabinet om alle patiëntbijeenkomsten (voorlichtingsbijeenkomsten) tot 1 juni 2020 af te zeggen.

Vier keer per jaar organiseren wij voorlichtingsavonden over het geven van borstvoeding. Deze avonden zijn er op gericht u en uw partner uitgebreid te informeren over het geven van borstvoeding.

De voorlichting wordt gegeven door een lactatiekundige van Franciscus Vlietland. Tijdens de avond is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. De voorlichtingsavond vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in het Auditorium van Franciscus Vlietland op de vierde verdieping (liften C). Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. U bent van harte welkom!

Het programma

19.00 uur ontvangst met koffie/thee
19.30 uur opening van de avond
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Voordelen van borstvoeding (geven) voor moeder en kind
  • Huid-op-huid contact na de bevalling
  • Aanleggen aan de borst na de bevalling
  • Kolven

21.00 uur Afsluiting van de avond

Data 2020

  • 9 juni 2020
  • 1 september 2020
  • 1 december 2020

Locatie Franciscus Gasthuis

U kunt zich ook aanmelden voor de bijeenkomsten op locatie Franciscus Gasthuis.

Aanmelden

Wilt u de avond bijwonen? Meld u dan aan bij het Patiënten Service Bureau van het Franciscus Vlietland via psb@franciscus.nl of via 010 – 893 93 93. Geef hierbij alstublieft uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, het aantal personen waarmee u komt en de datum dat u de bijeenkomst wilt bijwonen door.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid