Doorgaan naar hoofdinhoud

Voorlichtingsbijeenkomst: Alles rondom de bevalling

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Naarmate de zwangerschap vordert, neemt uw behoefte aan informatie waarschijnlijk toe. Het bijwonen van deze voorlichtingsavond kunt u al enigszins voorbereiden op de bevalling. De bijeenkomst is bedoeld voor zwangeren vanaf 30 weken, die bij de verloskundige en/of gynaecoloog onder controle zijn.

Het programma

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Opening
Onderwerpen die aan bod komen:

  • Kwaaltjes aan het eind van de zwangerschap
  • Bevallen: thuis of in het ziekenhuis
  • De verloskamer
  • Wat gebeurt er bij overname door de gynaecoloog
  • Kraambed. Wat doet de kraamzorg?

21.30 uur Afsluiting van de avond

Tijdens de bijeenkomst wordt er een pauze gehouden. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Data 

  • 22 oktober 2019
  • 26 november 2019

De bijeenkomst vindt plaats in Franciscus Vlietland in het Auditorium, op de 4e verdieping (liften C). Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan bij het Patiënten Service Bureau van het Franciscus Vlietland via psb@franciscus.nl.

Aanmelden kan tot maandag 16.00 uur voorafgaand aan de informatieavond. Geef hierbij alstublieft uw naam, telefoonnummer, geboortedatum, welke verloskundigepraktijk of gynaecoloog u bezoekt, het aantal personen waarmee u komt en de datum dat u de bijeenkomst wilt bijwonen door.

Samenwerking
Franciscus Vlietland organiseert deze bijeenkomst samen met de verloskundigenpraktijken Aleida, De Luiermand, LIV verloskundigen en verloskundigenpraktijk Maassluis en de kraamzorgcentra Naviva Kraamzorg, De Bakermand en Kraamzorg de Eilanden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid