Doorgaan naar hoofdinhoud

'Hoe bevalt Franciscus Gasthuis?'

Vanwege de uitbraak van het coronavirus gaan de voorlichtingsbijeenkomsten die tot en met 1 juni 2020 in onze agenda staan, helaas niet door.

Ook binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland zetten wij ons in om de continuïteit van zorg en de beschikbaarheid van personeel tijdens een verdere uitbraak van het coronavirus zoveel mogelijk te waarborgen. Daarom volgen wij de maatregelen van het kabinet om alle patiëntbijeenkomsten (voorlichtingsbijeenkomsten) tot 1 juni 2020 af te zeggen.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 22 juni 2020. Wij vragen u vriendelijk alleen te komen, het is helaas niet toegestaan een partner of naaste mee te nemen naar de bijeenkomst.

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Naarmate de zwangerschap vordert, neemt uw behoefte aan informatie over de bevalling vaak toe. Door het bijwonen van de voorlichtingsavond kunt u zich voorbereiden op uw bevalling. Deze avond wordt verzorgd in samenwerking met:

  • Verloskundig Centrum Bergweg
  • Verloskundig Centrum Lansingerland
  • Verloskundigen praktijk Zwanger & Zo
  • Kraamzorg Rotterdam

De avond is bedoeld voor zwangeren in de 30ste week van de zwangerschap. U krijgt via uw verloskundige of arts een uitnodiging.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie over voor, tijdens en na de bevalling, de Kraamsuites en kraamzorg. De informatie wordt gegeven door de aanwezige verloskundigen, gynaecoloog, verpleegkundige en kraamverzorgster.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Het is wenselijk om u in te schrijven vanaf 30 weken van uw zwangerschap. Als u onder controle bent in Franciscus Gasthuis of bij een van de samenwerkende verloskundige, ontvangt u een uitnodiging met de datum waarop u zich via de website kunt inschrijven. Van uw inschrijving ontvangt u een e-mail. 

De voorlichtingsavond vindt plaats in het Amphitheater, op de eerste verdieping van Franciscus Gasthuis. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid