Doorgaan naar hoofdinhoud

'Hoe bevalt Franciscus Gasthuis?'

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Naarmate de zwangerschap vordert, neemt uw behoefte aan informatie over de bevalling vaak toe. Door het bijwonen van de voorlichtingsavond kunt u zich voorbereiden op uw bevalling. Deze avond wordt verzorgd in samenwerking met:

  • Verloskundig Centrum Bergweg
  • Verloskundig Centrum Lansingerland
  • Verloskundigen praktijk Zwanger & Zo
  • Kraamzorg Rotterdam

De avond is bedoeld voor zwangeren in de 30ste week van de zwangerschap. U krijgt via uw verloskundige of arts een uitnodiging.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie over voor, tijdens en na de bevalling, de Kraamsuites en kraamzorg. De informatie wordt gegeven door de aanwezige verloskundigen, gynaecoloog, verpleegkundige en kraamverzorgster.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Het is wenselijk om u in te schrijven vanaf 30 weken van uw zwangerschap. Als u onder controle bent in Franciscus Gasthuis of bij een van de samenwerkende verloskundige, ontvangt u een uitnodiging met de datum waarop u zich via de website kunt inschrijven. Van uw inschrijving ontvangt u een e-mail. 

De voorlichtingsavond vindt plaats in het Amphitheater, op de eerste verdieping van Franciscus Gasthuis. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid