Steun ons als bedrijf

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijfsvrienden. Met een donatie aan de Franciscus Foundation toont u als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid.
Kinderzorg

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe u als bedrijf een steentje kunt bijdragen. Zo kunt u bijvoorbeeld bedrijfsVriend worden en de Foundation met een structureel bedrag steunen, een eenmalige gift geven, een project sponsoren óf zelf een actie starten. 

Wat zijn de voordelen?

  1. U mag uw giften aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting omdat wij een ANBI-status hebben. Voor meer informatie over de fiscale aftrekbaarheid leest u meer via de belastingdienst.
  2. Het versterkt uw reputatie en imago als organisatie.
  3. Het vergroot de betrokkenheid en positieve energie binnen uw organisatie. 
  4. U draagt bij aan belangrijke projecten die het verblijf in Franciscus Gasthuis & Vlietland fijner maken. 
BedrijfsVriend worden

Door bedrijfsvriend te worden zorgt uw bedrijf ervoor dat meer projecten kunnen worden gerealiseerd. Draag een steentje bij met een structuele bijdrage per jaar. Als u bedrijfsvriend wordt, ontvangt u vele extra’s. Wij bieden uw bedrijf een maatschappelijk platform met veel mogelijkheden voor extra exposure. Zo trekt Franciscus Gasthuis & Vlietland jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers!

Een losse gift

Naast onze vaste bedrijfsvrienden zijn wij ook erg blij met losse giften. Alle bijdragen zijn even welkom.

Doneer nu

Sponsor een project

Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt bedrijven veel mogelijkheden voor sponsoring. Naast de mogelijkheid om algemeen sponsor te worden kunt u ook ervoor kiezen uw bedrijfsnaam te verbinden aan een concreet project. Voorbeelden hiervan zijn sponsoring van een familiekamer, adoptie van een loungehoek in de Centrale Hal of aanschaf van een kunstwerk. Wij vertellen u graag meer over de lopende projecten en de mogelijkheid tot sponsoring.

Diensten

Wij werken graag samen met bedrijven die ons sponsoren met diensten. Hierdoor kunnen wij ons kostenpercentage zo laag mogelijk houden, waardoor een groter deel van onze inkomsten daadwerkelijk naar concrete projecten kan gaan.

Producten

Heeft u een product waarmee u de doelstellingen van de vriendenfondsen kunt verwezenlijken? Neem dan contact met ons op, zodat wij onze samenwerkingsmogelijkheden kunnen verkennen. Gezamenlijk bekijken wij vervolgens hoe uw producten iets extra's kunnen bieden aan onze patiënten.

Kom met uw bedrijf in actie!

U kunt zich met uw bedrijf voor het ziekenhuis inzetten door samen met uw werknemers of relaties een fondsenwervende actie op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling van uw bedrijfsevenement/personeelsuitje aan een veiling of loterij. Wij denken graag met u mee!