Doorgaan naar hoofdinhoud

foto flyer baby van de maand

Baby van de maand

Is uw pasgeboren baby in ons ziekenhuis geboren? Doe dan mee met de Facebookactie 'Baby van de maand'. Stuur de leukste en liefste foto van uw baby in en maak kans op een knuffeldoekje van HUMM baby.

Hoe doet u mee?

U stuurt de foto van uw baby per e-mail naar baby@franciscus.nl. Vermeld zijn/haar naam, geboortedatum en of het een jongetje of meisje is. U krijgt een bevestiging als wij uw foto hebben ontvangen.

Alle ingezonden foto’s worden per maand op Facebook geplaatst. In de daaropvolgende maand, de verkiezingsmaand, kan iedereen tot de laatste woensdag van de maand zijn/haar favoriete foto liken. Iedere laatste donderdag van de maand wordt de foto met de meeste likes uitgeroepen tot de 'Baby van de maand'.

Voorbeeld: Als uw baby in maart is geboren, kunt u de foto de hele maand maart insturen. April is dan de verkiezingsmaand. De laatste woensdag van deze maand wordt de 'Baby van de maand' bekend gemaakt.

Voorwaarden

  • U kunt meedoen met de actie als uw pasgeboren baby bij ons is geboren.
  • Maximaal 1 foto per inzender, in kleur, bestandstype JPEG en maximaal 200KB.
  • Met uw inzending doet u afstand van publicatie- of auteursrechten betreffende publicatie door Franciscus Gasthuis & Vlietland in verschillende communicatiemiddelen.
  • De afdeling Marketing & Communicatie kijkt of de foto geschikt is voor de actie.
  • De ingezonden foto’s worden op onze Facebookpagina geplaatst.
  • Iedere laatste woensdag van de maand wordt de ‘Baby van de maand’ bekend gemaakt op Facebook. De baby met de meeste ‘likes’ is de winnaar!
  • De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht en een voucher waarmee het knuffeldoekje kan worden besteld.

www.facebook.com/franciscuszorg

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid