Doorgaan naar hoofdinhoud

Stap 3D van uw behandelprogramma: Vragenlijst invullen

Na afloop van het gesprek met de longconsulente wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van uw antwoorden begrijpen uw arts en consulente hoeveel last u van uw longaandoening heeft.

De vragenlijst vult u thuis op uw computer in. Hiervoor ontvangt u een e-mail met een link. Door daarop te klikken, komt u automatisch in de vragenlijst. Het is belangrijk dat u de vragenlijst invult op de dag van de eerste onderzoeken of uiterlijk de dag erop. Anders is de uitslag niet op tijd beschikbaar voor het tweede gesprek met de longconsulente. Zij bespreekt deze uitslag met u. De uitslag wordt door de longconsulente met u besproken als u de tweede keer komt.

Heeft u thuis geen computer met internetaansluiting? Dan vult u tijdens uw eerste bezoek de vragenlijst op papier in. U ontvangt deze vragenlijst van de longconsulente en u kunt deze inleveren bij de balie. De baliemedewerker zet de antwoorden voor u in de computer, zodat de uitslag van de vragenlijst bekend is als u op de tweede onderzoeksdag komt.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid