Doorgaan naar hoofdinhoud

Wereld Beroerte Dag

dinsdag 29 oktober 2019
10.00 - 15.00 uur, locatie Franciscus Gasthuis & Vlietland
29 okt

Tijd
10.00 - 15.00 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis & Vlietland

Dinsdag 29 oktober is het Wereld Beroerte Dag. Franciscus Gasthuis & Vlietland besteedt uitgebreid aandacht aan deze ingrijpende aandoening door middel van een informatiemarkt op beide ziekenhuislocaties. Leefstijladviezen en preventie staan centraal tijdens deze dag. De informatiemarkt is gratis toegankelijk.

Franciscus Gasthuis, Rotterdam
Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur voor meer informatie terecht bij onder andere de stroke verpleegkundige, diëtist, Rijndam Revalidatie en de ‘stoppen met roken’ polikliniek. Ook is het mogelijk om uw bloeddruk en bloedsuikergehalte te laten meten of uw BMI te laten berekenen. Daarnaast kunt u verschillende informatiepunten bezoeken van de Diabetesvereniging Nederland en Stichting Hersenletsel. 

Locatie: Centrale Hal, Franciscus Gasthuis

Franciscus Vlietland, Schiedam
Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur voor meer informatie terecht bij onder andere de CVA-verpleegkundige, diëtist, fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, Rijndam Revalidatie en de ‘stoppen met roken’ polikliniek. Ook is het mogelijk om uw bloeddruk te laten meten of uw BMI te laten berekenen. Daarnaast kunt u verschillende informatiepunten bezoeken van het Zonnehuis, de Hersenstichting, wijkverpleging Careyn en de Stichting Hersenletsel.

Locatie: Nolet Hal, Franciscus Vlietland

 

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid