Doorgaan naar hoofdinhoud

Voorlichtingsbijeenkomst over borstvoeding

dinsdag 1 december 2020
19.15 - 21.00 uur, locatie Franciscus Vlietland
01 dec

Tijd
19.15 - 21.00 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn er vanaf 1 juni 2020 bij elke voorlichtingsbijeenkomst die in onze agenda staat maximaal 30 bezoekers toegestaan.

Wij vragen u daarom vriendelijk om alleen te komen. Het is helaas niet toegestaan een partner of naaste mee te nemen naar de bijeenkomst.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 9 juni 2020.


4 keer per jaar organiseren wij voorlichtingsavonden over het geven van borstvoeding. Deze avonden zijn er op gericht u en uw partner uitgebreid te informeren over het geven van borstvoeding.

De voorlichting wordt gegeven door een lactatiekundige van Franciscus Vlietland. Tijdens de avond is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

De voorlichtingsavond vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in de Holy zaal van Franciscus Vlietland op de vierde verdieping (liften C). Inloop is vanaf 19.15 uur. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

U bent van harte welkom!

Het programma

19.15 uur ontvangst 
19.30 uur opening van de avond

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Voordelen van borstvoeding (geven) voor moeder en kind
  • Huid-op-huid contact na de bevalling
  • Aanleggen aan de borst na de bevalling
  • Kolven


21.00 uur Afsluiting van de avond

Aanmelden

Wilt u de avond bijwonen? Meld u dan aan bij het Patiënten Service Bureau van Franciscus Vlietland via psb@franciscus.nl of via 010 – 893 93 93. Geef hierbij alstublieft uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, het aantal personen waarmee u komt en de datum dat u de bijeenkomst wilt bijwonen door.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid