Doorgaan naar hoofdinhoud

Voorlichtingsbijeenkomst bevallen

maandag 7 september 2020
18.30 - 19.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
07 sep

Tijd
18.30 - 19.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn er vanaf 1 juni 2020 bij elke voorlichtingsbijeenkomst die in onze agenda staat maximaal 30 bezoekers toegestaan.

Wij vragen u daarom vriendelijk om alleen te komen. Het is helaas niet toegestaan een partner of naaste mee te nemen naar de bijeenkomst.


 Bevallen is een bijzondere gebeurtenis. Naarmate de zwangerschap vordert, neemt uw behoefte aan informatie over de bevalling vaak toe. Door het bijwonen van de voorlichtingsavond kunt u zich voorbereiden op uw bevalling.

Elk maand organiseert Franciscus Gasthuis een voorlichtingsavond voor aanstaande ouders. Deze avond wordt verzorgd in samenwerking met:

  • Verloskundig Centrum Bergweg
  • Verloskundig Centrum Lansingerland
  • Verloskundigen praktijk Zwanger & Zo
  • Kraamzorg Rotterdam

De avond is bedoeld voor zwangeren in de 30ste week van de zwangerschap.
U krijgt via uw verloskundige of arts een uitnodiging.

Klik hier voor meer informatie over alles rondom de bevalling.

De voorlichtingsavond vindt plaats in het Amphitheater, op de 1e verdieping van Franciscus Gasthuis. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie over voor, tijdens en na de bevalling, de Kraamsuites en kraamzorg. De informatie wordt gegeven door de aanwezige verloskundigen, gynaecoloog, verpleegkundige en kraamverzorgster.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Het is wenselijk om u in te schrijven vanaf 30 weken van uw zwangerschap. Als u onder controle bent in Franciscus Gasthuis of bij een van de samenwerkende verloskundige, ontvangt u een uitnodiging met de datum waarop u zich via de website kunt inschrijven. Van uw inschrijving ontvangt u een e-mail.

Let op! Wij vragen u vriendelijk alleen te komen, het is helaas niet toegestaan een partner of naaste mee te nemen naar de bijeenkomst.

De e-mail ter bevestiging van uw aanmelding kan per ongeluk in uw map voor spam terechtkomen. Dit ligt aan de instellingen van uw e-mailaccount. Wij vragen u vriendelijk om te controleren of u de e-mail heeft ontvangen.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de voorlichtingsavond, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Kraamsuites, via telefoonnummer 010 - 461 68 18.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid