Doorgaan naar hoofdinhoud

Tour de Franciscus voor zorghelden (in spé) - Franciscus Gasthuis

donderdag 21 oktober 2021
14.00 - 17.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
21 okt

Tijd
14.00 - 17.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Hoe voelt het om door de gangen van het ziekenhuis te lopen? Waar bootcampen en lunchen onze helden en heldinnen? Huppelen er echt konijnen in de tuin van Franciscus Vlietland? En is het uitzicht in Franciscus Gasthuis echt zo spectaculair? Kom het beleven tijdens Tour de Franciscus voor zorghelden (in spé)!

tour_de_franciscusl.png

Touren én meeten

We starten met een rondleiding* door één van onze ziekenhuislocaties: Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Zo krijg je een uniek kijkje in ons ziekenhuis!

En ben je enthousiast? Dan kan je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met onze recruiters Carmen, Linda & Richard. Hier kan je al je vragen stellen over werken in het ziekenhuis. Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden.

*Let op: in verband met het coronavirus kan het zijn dat deze tour in een aangepaste vorm plaats vindt. We zijn hierin afhankelijk van de - op dat moment geldende - coronamaatregelen. Wij hanteren te allen tijde 1,5 meter afstand.

Voor wie?
Deze editie is speciaal voor zorghelden (in spé). Ben jij in het bezit van een diploma in de zorg? Zoals Verpleegkunde, Doktersassistent, Apothekersassistent of anders? Óf studeer je op dit moment nog voor een diploma in de zorg? Dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in ons ziekenhuis en onze recruiters te ontmoeten!

Voor welke tour meld jij je aan?

• 14.00 - 15.30 uur (VOL)
• 16.00 - 17.30 uur

Waar?

Je vindt onze recruiters bij de grote rode Franciscus klomp in de Centrale hal van onze Rotterdamse locatie, Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam.

Aanmelden

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid