Doorgaan naar hoofdinhoud

Tour de Franciscus voor verpleegkundigen (in spé) - Franciscus Gasthuis

donderdag 15 juni 2023
15.00 - 16.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
15 jun

Tijd
15.00 - 16.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Hoe voelt het om door de gangen van het ziekenhuis te lopen? Waar bootcampen en lunchen onze helden en heldinnen? En is het uitzicht in Franciscus Gasthuis echt zo spectaculair? Kom het beleven tijdens Tour de Franciscus voor verpleegkundigen (in spé)!

tour_de_franciscus_posts3.jpg

Touren én meeten

Nadat we jou kort iets verteld hebben over het werken in ons ziekenhuis starten we met het leukste gedeelte van de tour: een rondleiding door één van onze ziekenhuislocaties, namelijk Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Onderdeel van de tour is het bezichtigen van 2 verpleegafdelingen. Zo krijg je een uniek kijkje in ons ziekenhuis!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met onze recruiters Carmen, Linda, Miranda & Charlotte. Hier kun je al je vragen stellen over werken in het ziekenhuis. Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden.

Voor wie?
Deze tour is speciaal voor verpleegkundigen: ervaren, bijna of nét gediplomeerd: met of zonder ziekenhuiservaring!

Meld je aan!

Meld je aan

Waar?
Je vindt onze recruiters naast de receptie in de centrale hal van onze Rotterdamse locatie, Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam.

Let op: we hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol, dus meld je snel aan!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid