Doorgaan naar hoofdinhoud

Tour de Franciscus - Franciscus Vlietland

dinsdag 11 februari 2020
15.00 - 19.30 uur, locatie Franciscus Vlietland
11 feb

Tijd
15.00 - 19.30 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Hoe voelt het om door de gangen van het ziekenhuis te lopen? Waar bootcampen en lunchen onze helden? Huppelen er echt konijnen in de tuin van Franciscus Vlietland? En is het uitzicht in Franciscus Gasthuis echt zo spectaculair? Kom het beleven tijdens Tour de Franciscus!

tour_de_france_plattegrond_vlietland_v4.jpg

Touren én meeten

We starten met een rondleiding door één van onze ziekenhuislocaties. Je krijgt een uniek kijkje in ons ziekenhuis!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met onze recruiters Renée, Linda & Charlotte. Hier kun je al je vragen stellen over werken in het ziekenhuis. Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden.

Voor welke tour meld jij je aan?

  • 15.00 - 16.30 uur
  • 18.00 - 19.30 uur

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in werken in het ziekenhuis. Wellicht ben je al gediplomeerd zorgprofessional, nog in opleiding of wil je juist een opleiding in het ziekenhuis volgen. Maar ook voor staf functies en medisch ondersteunende functies kun je terecht bij Tour de Franciscus! 

Waar?

Je vindt onze recruiters bij de grote rode Franciscus klomp in de Nolet Hal van onze Schiedamse locatie, Franciscus Vlietland. Het adres is Vlietlandplein 2, 3118 JH Schiedam.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? 

Meld je nu aan!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid