Doorgaan naar hoofdinhoud

Tour de Franciscus - Franciscus Gasthuis

donderdag 19 maart 2020
15.00 - 19.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
19 mrt

Tijd
15.00 - 19.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Hoe voelt het om door de gangen van het ziekenhuis te lopen? Waar bootcampen en lunchen onze helden? Huppelen er echt konijnen in de tuin van Franciscus Vlietland? En is het uitzicht in Franciscus Gasthuis echt zo spectaculair? Kom het beleven tijdens Tour de Franciscus!

tour_de_franciscusl.png

Touren én meeten

We starten met een rondleiding door één van onze ziekenhuislocaties. Je krijgt een uniek kijkje in ons ziekenhuis!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met onze recruiters Renée, Linda & Charlotte. Hier kun je al je vragen stellen over werken in het ziekenhuis. Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden.

Voor welke tour meld jij je aan?

  • 15.00 - 16.30 uur
  • 18.00 - 19.30 uur

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in werken in het ziekenhuis. Wellicht ben je al gediplomeerd zorgprofessional, nog in opleiding of wil je juist een opleiding in het ziekenhuis volgen. Maar ook voor staf functies en medisch ondersteunende functies kun je terecht bij Tour de Franciscus!

Waar?

Je vindt onze recruiters bij de grote rode Franciscus klomp in de Centrale hal van onze Rotterdamse locatie, Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam.

Aanmelden

Wil je erbij zijn?

Meld je nu aan!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid