Doorgaan naar hoofdinhoud

Tour de Franciscus - Franciscus Gasthuis

dinsdag 12 november 2019
14.00 - 17.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
12 nov

Tijd
14.00 - 17.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Hoe voelt het om door de gangen van het ziekenhuis te lopen? Waar bootcampen en lunchen onze helden? Huppelen er echt konijnen in de tuin van Franciscus Vlietland? En is het uitzicht in Franciscus Gasthuis echt zo spectaculair? Kom het beleven tijdens de eerste editie van de Tour de Franciscus!

tour_de_franciscusl.png

Touren én meeten

We starten met een rondleiding door één van onze ziekenhuislocaties. Je krijgt een uniek kijkje in ons ziekenhuis!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met onze recruiters Renée, Linda & Charlotte. Hier kun je al je vragen stellen over werken in het ziekenhuis. Wij gaan graag met je in gesprek en op zoek naar de mogelijkheden én… natuurlijk kun je ook onze iconische klomp passen!

De eerste tour is van 14.00 - 15.30 uur
De tweede tour is van 16.00 - 17.30 uur

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in werken in het ziekenhuis. Wellicht ben je al gediplomeerd zorgprofessional, nog in opleiding of wil je juist een opleiding in het ziekenhuis volgen. Maar ook voor staf functies en medisch ondersteunende functies kun je terecht bij Tour de Franciscus! 

Waar?

Je vindt onze recruiters bij de grote rode Franciscus klomp in de Centrale hal van onze Rotterdamse locatie, Franciscus Gasthuis. Het adres is: Kleiweg 500 in Rotterdam.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? 

Meld je nu aan!

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid