Doorgaan naar hoofdinhoud

Themabijeenkomst Longpunt: een middag over mantelzorg

donderdag 13 februari 2020
14.00 - 16.00 uur, locatie TouchFit in Vlaardingen
13 feb

Tijd
14.00 - 16.00 uur
Locatie
TouchFit in Vlaardingen

Op donderdag 13 februari van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Longpunt Nieuwe Waterweg Noord/Vlaardingen een themabijeenkomst over mantelzorg. Een longziekte heeft u niet alleen. Vanuit Minters Mantelzorg is er een professional aanwezig die u meer informatie geeft over dit onderwerp. Ook is er gelegenheid om zelf vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats in het paramedisch therapeutisch centrum TouchFit in Vlaardingen.

Longpunt Vlaardingen

Voor longpatiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips en trucs op te doen en zorgen te delen. Ze ontmoeten hier zorgverleners en andere patiënten waarmee ze in gesprek kunnen gaan. Franciscus Gasthuis & Vlietland organiseert de bijeenkomsten van Longpunt in samenwerking met andere zorginstellingen. Regelmatig spreken ook zorgverleners zoals longartsen, longverpleegkundigen, diëtisten en fysiotherapeuten van Franciscus Gasthuis & Vlietland tijdens de bijeenkomst.

Kijk voor een overzicht van alle bijeenkomsten op de website van het Longfonds www.rijnmond.longfonds.nl. Deelname is gratis.

Adres: Hendrik Casimirstraat 151, 3136BD Vlaardingen

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid