Doorgaan naar hoofdinhoud

StudieTour de Franciscus OK - Franciscus Vlietland

dinsdag 21 februari 2023
19.15 - 21.00 uur, locatie Franciscus Vlietland
21 feb

Tijd
19.15 - 21.00 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op de OK van Franciscus? Hoe voelt het om in een operatiekamer te staan? Ben je benieuwd hoe de Holding en Recovery eruit ziet? Én wil je ontdekken of de opleiding tot operatieassistent, anesthesiemedewerker of recoveryverpleegkundig bij je past? Tijdens StudieTour de Franciscus op dinsdag 21 februari van 19.15 tot 21.00 uur openen we wederom onze OK-deuren!

Meld je aan

studietour_de_franciscus_banner_1200x628.jpg

Touren én meeten

Om 19.15 uur vangen de recruiters je op bij de grote rode Franciscus klomp in de centrale hal van onze Schiedamse ziekenhuislocatie, Franciscus Vlietland. Samen lopen we naar de OK, waar je eerst de juiste OK-kleding krijgt aangemeten. Nadat we jou welkom hebben geheten en kort iets verteld hebben over het werken in ons ziekenhuis starten we met het leukste gedeelte van de tour: een rondleiding op onze OK, misschien wel jouw toekomstige werkplek! Onderdeel van de tour is het bezichtigen van een operatiekamer, de Holding en Recovery. Zo krijg je een uniek kijkje op onze OK!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met de managers, praktijkopleiders, operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen én huidige studenten. Zij kunnen je alles vertellen over hun mooie vak en uiteraard kun je al je vragen stellen over de opleidingen op de OK.

Voor wie?

Deze tour is speciaal voor jou als je interesse hebt in één van de volgende opleidingen:
• Operatieassistent
• Anesthesiemedewerker
• Recoveryverpleegkundigen

Voor de opleiding tot Operatieassistent en Anesthesiemedewerker vragen wij een havo of vwo diploma met het profiel Natuur & Gezondheid of Natuur & Techniek of een diploma op minimaal mbo niveau 4. Voor de opleiding tot Recoveryverpleegkundige vragen wij een mbo of hbo diploma Verpleegkunde en minimaal één jaar ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis.

Meld je aan!

Meld je aan

Let op: we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er snel bij, vol = vol!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid