Doorgaan naar hoofdinhoud

StudieTour de Franciscus Moeder & Kind

dinsdag 18 april 2023
19.15 - 21.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
18 apr

Tijd
19.15 - 21.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Heb je altijd al de ambitie gehad om aan de slag te gaan als Kinderverpleegkundige, Obstetrieverpleegkundige of Neonatologieverpleegkundige? Wil je ervaren hoe het is om over onze afdelingen te lopen? En wil je ontdekken of het volgen van één van deze specialistische vervolgopleiding dé volgende stap in jouw carrière is? Kom dan kennis maken tijdens de StudieTour de Franciscus Moeder & Kind op dinsdag 18 april a.s. vanaf 19:15 uur. Na het succes van onze eerdere StudieTours de Franciscus Acute Zorg en OK, openen we nu voor het eerst de deuren van de afdelingen Kindergeneeskunde, Kraamsuites en Neonatologie! Ben jij erbij?

studietour_moeder_kind_banner_1200x628.jpg

Meld je aan

Touren en meeten

Om 19:15uur vangen onze recruiters jou op bij de grote rode Franciscus klomp in de centrale hal van onze Rotterdamse ziekenhuislocatie Franciscus Gasthuis. De eerste stop deze avond is in ons personeelsrestaurant. Hier vertellen we je graag meer over werken bij Franciscus. Vervolgens gaan we in 3 groepen uit elkaar en start het leukste gedeelte van de avond: de tours! We pakken de lift naar de bovenste etages van ons ziekenhuis en nemen je mee naar de afdelingen Kindergeneeskunde, Neonatologie en Kraamsuites. Hier geven onze collega’s jou een rondleiding over de afdelingen. En misschien dus wel op jouw toekomstige werkplek! Tussendoor is er vast ook tijd om even naar te buiten te kijken en te genieten van het uitzicht op de prachtig verlichte skyline van Rotterdam!

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen we je na de tours uit voor een borrel met een klein hapje en drankje. Hier kun je kennismaken met de managers, praktijkbegeleiders, recruiters, Kinderverpleegkundigen, Neonatologieverpleegkundigen, Obstetrieverpleegkundigen en onze huidige studenten. Zij kunnen jou alles vertellen over werken bij Franciscus en de specialisaties die deze avond aan bod zijn gekomen. Uiteraard is er hier ook genoeg ruimte om vragen te stellen.

Voor wie?

Deze tour is speciaal voor jou als je interesse hebt in het volgen van één van deze opleidingen:
- Kindergeneeskunde;
- Obstetrieverpleegkundige.

Ben je al werkzaam als Kinderverpleegkundige maar wil je je graag specialiseren tot High Care Neonatologieverpleegkundige? Ook dan is deze tour voor jou geschikt!

Om deel te nemen aan deze tour vragen we een mbo- of hbo opleiding Verpleegkundige en minimaal een jaar werkervaring in een ziekenhuis.

Meld je aan!

Klik op de blauwe knop hieronder om je aan te melden voor deze tour! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij want vol = vol.

Meld je aan

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid