Doorgaan naar hoofdinhoud

StudieTour de Franciscus Beschouwend

dinsdag 11 april 2023
19.15 - 21.30 uur, locatie Franciscus Vlietland
11 apr

Tijd
19.15 - 21.30 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op het Oncologiecentrum, het Dialysecentrum of het Scopiecentrum van Franciscus? Ben je benieuwd hoe het werken op deze afdelingen er aan toe gaat? Én wil je ontdekken of de opleiding tot Oncologieverpleegkundige, Dialyseverpleegkundige of Endoscopieverpleegkundige bij je past? Tijdens StudieTour de Franciscus op dinsdag 11 april openen we voor het eerst onze deuren op deze Beschouwende afdelingen in ons ziekenhuis!

studietour_beschouwend_banner_1200x628_2.jpg

Meld je aan

Touren én meeten

Om 19.15 uur vangen de recruiters je op bij de grote rode Franciscus klomp in de centrale hal van onze Schiedamse ziekenhuislocatie, Franciscus Vlietland. In ons auditorium heten we jou welkom en vertellen wij je kort iets over het werken in ons ziekenhuis. Daarna starten we met het leukste gedeelte van de tour: een rondleiding in ons Oncologiecentrum, Dialysecentrum of het gloednieuwe Scopiecentrum, misschien wel jouw toekomstige werkplek! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met de managers, praktijkbegeleiders, oncologieverpleegkundige, dialyseverpleegkundige of endoscopieverpleegkundige (in opleiding). Zij kunnen je alles vertellen over hun mooie vak en uiteraard kun je al je vragen stellen over deze opleidingen bij Franciscus.

Voor wie?

Deze tour is speciaal jou als je interesse hebt in één van de volgende opleidingen:
• Oncologieverpleegkundige
• Dialyseverpleegkundige
• Endoscopieverpleegkundige

Om deel te kunnen nemen aan deze tour vragen wij een mbo of hbo diploma Verpleegkunde en (stage)ervaring in het ziekenhuis.

Meld je aan!

Meld je nu aan voor StudieTour de Franciscus op dinsdag 11 april. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol, dus meld je snel aan!

Meld je aan

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid