Doorgaan naar hoofdinhoud

StudieTour de Franciscus Acute Zorg - Franciscus Gasthuis

donderdag 30 maart 2023
19.15 - 21.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
30 mrt

Tijd
19.15 - 21.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op de IC, SEH of CCU van Franciscus? Ben je benieuwd hoe het werken op een acute afdeling er aan toe gaat? Én wil je ontdekken of de opleiding tot IC-verpleegkundige, SEH-verpleegkundige of CCU-verpleegkundige bij je past? Tijdens StudieTour de Franciscus op donderdag 30 maart van 19.15 tot 21.30 uur openen we, na groots succes van de eerste editie, opnieuw onze Acute Zorg- deuren!

studietour_acute_zorg_banner_1200x628.jpg

Touren én meeten

Om 19.15 uur vangen de recruiters je op bij de grote rode Franciscus klomp in de centrale hal van onze Rotterdamse ziekenhuislocatie, Franciscus Gasthuis. In ons restaurant heten we jou welkom en vertellen wij je kort iets over het werken in ons ziekenhuis. Daarna starten we met het leukste gedeelte van de tour: een rondleiding op de afdeling IC, SEH en CCU, misschien wel jouw toekomstige werkplek! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen!

En ben je enthousiast? Dan kun je na de rondleiding, onder het genot van een klein hapje en drankje, kennismaken met de managers, praktijkbegeleiders, IC-verpleegkundigen, SEH-verpleegkundigen, CCU-verpleegkundigen én huidige studenten. Zij kunnen je alles vertellen over hun mooie vak en uiteraard kun je al je vragen stellen over de opleidingen in de acute zorg bij Franciscus.

Voor wie?

Deze tour is speciaal jou als je interesse hebt in één van de volgende opleidingen:
• IC-verpleegkundige
• SEH-verpleegkundige
• CCU-verpleegkundige

Om deel te kunnen nemen aan deze tour vragen wij een mbo of hbo diploma Verpleegkunde en (stage)ervaring in het ziekenhuis.

Meld je aan!

Meld je nu aan voor StudieTour de Franciscus op donderdag 30 maart. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol, dus meld je snel aan!

Meld je aan

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid