Doorgaan naar hoofdinhoud

Nascholing Oncologie (Oncologienetwerk Concord)

dinsdag 6 oktober 2020
17.30 - 21.00 uur, locatie Erasmus MC, Rotterdam
06 okt

Tijd
17.30 - 21.00 uur
Locatie
Erasmus MC, Rotterdam

Oncologienetwerk Concord organiseert in samenwerking met Stichting Koel op dinsdag 6 oktober van 17.30 tot 21.00 uur een nascholing Oncologie voor huisartsen in de regio Rotterdam.

Concord is een netwerk van negen ziekenhuizen, waaronder Franciscus Gasthuis & Vlietland, met als doel samenwerken aan betere kankerzorg. Er wordt tussen ziekenhuizen samengewerkt in netwerken voor verschillende tumorsoorten. Franciscus Gasthuis & Vlietland maakt o.a. onderdeel uit van het Anser Prostaatnetwerk, het Longkankernetwerk Zuidwest Nederland en het Schildkliernetwerk.

Tijdens de scholing op 6 oktober krijgt u de laatste kennis op het gebied van de oncologie, met bijzondere aandacht voor prostaat-, mamma- en coloncarcinoom, voor gynaecologische oncologie en voor immunotherapie bij een melanoom. Daarnaast wordt ingegaan op de ontwikkeling van oncologienetwerken in de regio en de rol van de huisarts bij deze netwerken.
De sprekers zijn afkomstig van de regionale ziekenhuizen en het Erasmus MC Kanker Instituut. Vanuit Franciscus Gasthuis & Vlietland zal Ward Hofhuis, gynaecoloog met aandachtsgebied oncologie en lid van de regiocommissie Concord, spreken over Cervixcytologie en HPV.

Accreditatie: 3 punten
Locatie: Erasmus MC, Rotterdam
Kosten: 60 euro

Klik hier voor meer informatie over het programma en om u aan te melden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid