Doorgaan naar hoofdinhoud

Meerdaagse studiereis Hamburg – 26 t/m 28 maart 2020

donderdag 26 maart 2020
14.00 - 14.00 uur, locatie Hamburg
26 mrt

Tijd
14.00 - 14.00 uur
Locatie
Hamburg

In 2020 organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland voor de 3e keer een meerdaagse studiereis voor huisartsen en medisch specialisten. Van donderdagmiddag 26 maart tot zaterdagvond 28 maart 2020 verkennen we de metropool Hamburg. Het thema van deze reis is ‘van transmuraal naar integraal’, waarbij onderwerpen als geïntegreerde zorg, waardegedreven zorg, zorg op de juiste plek en netwerkgeneeskunde centraal staan. We bezoeken goede transmurale voorbeelden en laten ons inspireren en uitdagen door interessante sprekers en nieuwe initiatieven.

Reist u met ons mee?

Thema nascholingsreis

Het thema van deze reis is ‘van transmuraal naar integraal’, waarbij onderwerpen als geïntegreerde zorg, waardegedreven zorg, zorg op de juiste plek en netwerkgeneeskunde centraal staan. Voor onze gezamenlijke patiënten is het belangrijk dat wij dit met elkaar vormgeven. Elkaar kennen en vertrouwen is daarbij een absolute voorwaarde. En ook daar draagt deze reis aan bij.

Programma in grote lijnen

Donderdag 26 maart 2020

  •  Om circa 14.00 uur vertrek vanaf Franciscus Gasthuis & Vlietland naar Schiphol
  •  Vlucht naar Hamburg
  •  Introductieprogramma en informele kennismaking

Vrijdag 27 maart 2020

  • Presentaties, workshops en werkbezoek
  • Feestelijk avondprogramma

Zaterdag 28 maart 2020

  • Vervolg inhoudelijk programma
  • Excursie
  • Vlucht naar Amsterdam (aankomst Franciscus Gasthuis & Vlietland rond 21.30 uur)

Het programma wordt in overleg met huisartsen en specialisten ingevuld, waarbij wordt gezorgd voor evenwicht tussen inhoud en ontspanning. De afdeling Transmurale Samenwerking verzorgt de organisatie.

Accreditatie

Er worden 10 accreditatiepunten voor huisartsen en medisch specialisten aangevraagd.

Kosten

Mede door de financiële bijdrage vanuit de Specialisten Coöperatie Franciscus bedragen de kosten voor deze reis € 750,00 (op basis van een eenpersoonskamer). Reis- en verblijfskosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden

Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. Huisartsen en medisch specialisten met interesse voor het thema van de reis, nodigen wij in het bijzonder uit om deel te nemen.

U kunt zich aanmelden voor deze studiereis door een e-mail te sturen naar
transmuraal@franciscus.nl. Wij sturen u dan een uitgebreid inschrijfformulier toe.


NB. Vanwege grote belangstelling is uw aanmelding pas definitief na bevestiging vanuit de afdeling Transmurale Samenwerking. Dit omdat wij rekening houden met een goede verdeling tussen huisartsen uit beide regio’s en specialisten met een brede vertegenwoordiging vanuit de vakgroepen.

Wij zien uit naar uw deelname!

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid