Doorgaan naar hoofdinhoud

Informatiebijeenkomst niertransplantatie en nierdonatie

donderdag 23 mei 2019
19.00 - 21.10 uur, locatie Franciscus Vlietland
23 mei

Tijd
19.00 - 21.10 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Op donderdagavond 23 mei 2019 vindt er op onze Schiedamse locatie Franciscus Vlietland een informatiebijeenkomst plaats over niertransplantatie en nierdonatie. Nierpatiënten, familie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Voor veel mensen met een slechte nierfunctie, is een niertransplantatie de beste behandeling. Een niertransplantatie is een operatie waarbij een nier van een donor in het lichaam van een nierpatiënt geplaatst wordt. De nier kan afkomstig zijn van een levende of overleden donor.

Programma

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 mei 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in het Auditorium, Franciscus Vlietland in Schiedam. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen en in gesprek gaan met onder andere een nefroloog, een verpleegkundig specialist niertransplantatie, een transplantatiechirurg, een transplantatiecoördinator en een ervaringsdeskundige.

Aanmelden

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan via transplantatie@franciscus.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u wenst te komen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid