Doorgaan naar hoofdinhoud

Informatiebijeenkomst ernstig overgewicht

maandag 14 september 2020
13.00 - 15.30 uur, locatie Franciscus Gasthuis
14 sep

Tijd
13.00 - 15.30 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Vanwege de uitbraak van het coronavirus gaan de voorlichtingsbijeenkomsten die tot en met 1 juni 2020 in onze agenda staan, helaas niet door.

Ook binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland zetten wij ons in om de continuïteit van zorg en de beschikbaarheid van personeel tijdens een verdere uitbraak van het coronavirus zoveel mogelijk te waarborgen. Daarom volgen wij de maatregelen van het kabinet om alle patiëntbijeenkomsten (voorlichtingsbijeenkomsten) tot 1 juni 2020 af te zeggen.


Patiënten met ernstig overgewicht doorlopen in Franciscus Gasthuis een intensief traject. Leden van het behandelteam geven tijdens deze informatiebijeenkomst informatie over het traject dat patiënten met ernstig overgewicht doorlopen voor en na een maagoperatie.

De Begeleiding en behandeling van Adipeuze patiënten voor of na een Maagoperatie, het zogenaamde BAM-progamma, vergroot de kans op slagen. Bovendien geeft het u in alle fasen van de behandeling de gewenste medische en geestelijke ondersteuning. 

Praktische gegevens

Voor wie: patiënten en geïnteresseerden
Tijd: 13.00 tot 15.30 uur
Locatie: Amphitheater, 1e verdieping, Franciscus Gasthuis
Aanmelden: wij verzoeken u zich aan te melden via de obesitaspolikliniek, via telefoonnummer 010 - 461 7264.
Bijzonderheden: toegang is gratis.

Let op: U mag maximaal 1 persoon meenemen naar de bijeenkomst in verband met de capaciteit van de zaal. Kinderen zijn niet toegestaan.

Meer informatie

Obesitaspolikliniek, via telefoonnummer 010 - 461 7264 of klik hier.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid