Doorgaan naar hoofdinhoud

Informatieavond ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa

woensdag 8 mei 2019
18.30 - 21.00 uur, locatie Franciscus Gasthuis
08 mei

Tijd
18.30 - 21.00 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Op woensdag 8 mei vindt er in Franciscus Gasthuis in Rotterdam een informatiebijeenkomst plaats over het omgaan met de ziektes Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn, oftewel darmontstekingen. Patiënten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Nederland telt ruim 80.000 mensen met een chronische darmontsteking. De ziektes hebben een grote impact op het dagelijks leven. Een studie volgen of fulltime werken is voor hen niet altijd vanzelfsprekendheid.

Programma

De informatieavond duurt van 18.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over hoe om te gaan met chronische darmontstekingen wat de behandelmogelijkheden zijn voor u en hoe u uw werk, leven en gezin combineert met uw ziekte. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en kunt u ervaringen uitwisselen met lotgenoten. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het regioteam Zuid Holland van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland. De toegang is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 mei 2019 via dit aanmeldformulier en telefonisch via 0348-420780. Wanneer u uw e-mailadres op het aanmeldformulier invult, ontvangt u een week voor aanvang van de bijeenkomst een bevestiging per mail.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid