Doorgaan naar hoofdinhoud

Informatieavond ‘Leven en werken met migraine’

woensdag 27 maart 2019
19.30 - 21.30 uur, locatie Franciscus Vlietland
27 mrt

Tijd
19.30 - 21.30 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Heeft u migraine en wilt u weten hoe u met migraine moet omgaan in uw dagelijks leven en werk? Bezoek dan op woensdag 27 maart de informatieavond ‘Leven en werken met migraine’ in Franciscus Vlietland, Schiedam. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Hoofdpijnnet en is bedoeld voor mensen met migraine, hun naasten en andere belangstellenden. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:

19.00 uur: Ontvangst met koffie en thee.

19.30 uur: Richard Posthuma, ervaringsdeskundige Hoofdpijnnet, vertelt meer over de activiteiten en initiatieven van Hoofdpijnnet. Wat kunnen zij voor u en uw omgeving betekenen.

19.40 uur: Franka Claes, neuroloog, vertelt over de behandeling en de ontwikkelingen rondom migraine en medicatie.

20.00 uur: Abbas Jafri, Psychosomatisch fysiotherapeut Paramedisch Centrum Schiedam, vertelt over balans tussen spanning en ontspanning bij migraine.

20.20 uur: Alex Schonewille van het Adviespunt Werk Hoofdpijnnet, neemt u mee in de wereld van migraine en werk. Wat zijn de mogelijkheden om migraine en werk te combineren en hoe krijg je dit geregeld? Hoe hou je het contact met je werkgever goed en welke handige tips en tools zijn er voorhanden?

20:45 uur: Pauze & inleveren vragen bij de informatietafel van Hoofdpijnnet voor Deskundigenpanel.

21.00 uur: Deskundigenpanel met sprekers van de avond (onderleiding van Richard Posthuma).

Indien u een specifieke vraag heeft dan kunt u deze vooraf aangeven bij aanmelding aangeven. Ook kunt u dit in de pauze inleveren bij de vrijwilligers van Hoofdpijnnet.

Tentoonstelling Twee gezichten

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart kunt u in de Nolet Hal de tentoonstelling 'Twee gezichten' bezoeken. De tentoonstelling is een landelijke campagne 'Maak van migraine een Hoofdzaak'. Ook is er donderdag 28 maart een hoofdpijnconsulente aanwezig van 9.00 tot 12.00 uur waar u voor vragen terecht kunt. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.allesoverhoofdpijn.nl.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich tot en zondag 24 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar psb@franciscus.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt.

Praktische informatie

Plaats: Nolet Auditorium, 4e verdieping
Datum: Woensdag 27 maart
Inloop: 19.00 uur 
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
Kosten: Deelname is gratis

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid