Doorgaan naar hoofdinhoud

Informatieavond 'Gezonde voeding' voor bariatrische patiënten

dinsdag 7 september 2021
15.00 - 17.00 uur, locatie Franciscus Gasthuis
07 sep

Tijd
15.00 - 17.00 uur
Locatie
Franciscus Gasthuis

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is er vanaf 1 juni 2020 bij elke voorlichtingsbijeenkomst die in onze agenda staat een maximum aantal bezoekers toegestaan.

Wij vragen u daarom vriendelijk om alleen te komen. Het is helaas niet toegestaan een partner of naaste mee te nemen naar de bijeenkomst.

Vanwege het coronavirus is niet bekend wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is.


Patiënten met ernstig overgewicht doorlopen in Franciscus Gasthuis een intensief traject. Goede informatie mag daarbij niet ontbreken. Daarom organiseert het bariatrisch team verschillende groepsbijeenkomsten. Doorloopt u het bariatrisch behandeltraject en bent u geopereerd? Dan komt u in aanmerking komt voor deze bijeenkomsten.

U ontvangt een uitnodiging van uw behandelaar. De groepsbijeenkomsten zijn geen verplicht onderdeel van het bariatrisch traject, maar het wordt wel aangeraden om deel te nemen.

Algemene gegevens

Voor wie: patiënten in het bariatrisch behandeltraject die reeds zijn geopereerd
Waar: Amphitheater, eerste verdieping, Franciscus Gasthuis
Wanneer: van 15.00 tot 17.00 uur
Aanmelden: verplicht

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden voor de groepsbijeenkomsten door een e-mail met uw naam en geboortedatum te sturen naar obesitas@franciscus.nl. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk, op werkdagen tussen 8.30 en 11.30 uur via telefoonnummer 010 - 461 7264. Meer informatie over het behandeltraject vindt u hier.

Naast de informatieavond over gezonde voeding, kunt u ook deelnemen aan één van de groepsbijeenkomsten over moeilijke momenten/zelfbeeld. 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid