Doorgaan naar hoofdinhoud

GEANNULEERD: Regionale Artsen Middag (RAM) 12 juni 2020

vrijdag 12 juni 2020
12.30 - 19.00 uur, locatie Franciscus Vlietland
12 jun

Tijd
12.30 - 19.00 uur
Locatie
Franciscus Vlietland

Zoals u zult begrijpen, organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland de komende periode geen bijeenkomsten. De prioriteit van onze zorgverleners en ondersteunend personeel ligt nu en ook de komende periode bij het continueren van het zorgproces. De Regionale Artsen Middag wordt daarom een jaar uitgesteld. U kunt zich hier niet meer voor inschrijven.

Wij rekenen op uw begrip en wensen u en uw collega’s veel sterkte in deze bijzondere en moeilijke tijd.


 

Op vrijdag 12 juni 2020 van 12.30 – 19.00 uur organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland de jaarlijkse Regionale Artsen Middag voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten die werken in de regio NWN. Een projectgroep bestaande uit huisartsen en specialisten werkt aan een inspirerende, transmurale invulling van deze 14e editie van de RAM. Het thema is dit jaar: ‘Van Transmuraal naar Integraal’. Hoofdspreker is Guy Schulpen, medisch directeur zorggroep ZIO en medeauteur van het rapport “De juiste zorg op de juiste plek”.


Hij vertelt aan de hand van inspirerende voorbeelden wat nodig is om de beweging van transmuraal naar integraal te maken. Daarnaast kunnen deelnemers interactieve workshops volgen en is er volop gelegenheid om met elkaar in contact te treden.

De inschrijving opent binnenkort.

NB: de RAM dag is in het bijzonder voor huisartsen en SOG-ers uit de regio NWN.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid