Doorgaan naar hoofdinhoud

Afspraak op de polikliniek

Via onze website houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, maatregelen en veelgestelde vragen rondom het coronavirus (COVID-19).

Het is mogelijk dat uw afspraak op de polikliniek is uitgesteld of dat de afspraak is omgezet naar een bel- of videoconsult.

De poliklinieken op onze ziekenhuis- en poliklinieklocaties zijn in stappen weer gestart met de zorg aan meer patiënten. Bent u onlangs bij de huisarts geweest en heeft u een verwijzing gekregen om naar het ziekenhuis te komen? Op uw verwijsbrief staat wanneer er contact met u opgenomen wordt of dat u zelf contact op kunt nemen met het ziekenhuis. Bij sommige specialismen maken we eerst afspraken met patiënten die zonder onze zorg kans lopen om veel zieker te worden. In dit geval kan het langer duren voordat er contact met u wordt opgenomen.

Binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? Bereid u dan goed voor. Lees meer informatie op de pagina 'Naar het ziekenhuis tijdens het coronavirus'.

Om het risico op besmetting te verkleinen, is het niet toegestaan om begeleiding mee te nemen tijdens een afspraak of onderzoek, tenzij dit medisch noodzakelijk is bij kinderen, kwetsbare ouderen of ernstig zieke patiënten. Het is wel toegestaan om een patiënt bij de hoofdingang van het ziekenhuis af te zetten; u mag niet mee naar binnen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid