Doorgaan naar hoofdinhoud

Afspraak op de polikliniek

Via onze website houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, maatregelen en veelgestelde vragen rondom het coronavirus (COVID-19).

Het is mogelijk dat uw afspraak op de polikliniek is uitgesteld of dat de afspraak is omgezet naar een bel- of videoconsult.

De poliklinieken op onze ziekenhuis- en poliklinieklocaties gaan langzaam en gecontroleerd weer van start met de zorg aan meer patiënten. De komende weken maken we afspraken met patiënten die zonder onze zorg kans lopen om veel zieker te worden. Het besluit voor welke patiënten dit geldt, wordt genomen door de verantwoordelijke arts, samen met de huisarts.

Patiënten die een afspraak krijgen om naar het ziekenhuis te komen, worden gebeld. U hoeft hiervoor niet zelf naar ons te bellen. Lees meer informatie op de pagina 'Naar het ziekenhuis tijdens het coronavirus'.

Om het risico op besmetting te verkleinen, is het niet toegestaan om begeleiding mee te nemen tijdens een afspraak of onderzoek, tenzij dit medisch noodzakelijk is bij kinderen, kwetsbare ouderen of ernstig zieke patiënten. Het is wel toegestaan om een patiënt bij de hoofdingang van het ziekenhuis af te zetten; u mag niet mee naar binnen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid